srpski english

Монтпројект д.о.о.

МОНТПРОЈЕКТ - 20 година рада

Драги пријатељи!

Током 20 година рада, МОНТПРОЈЕКТ је од једне мале, али успешне и фирме са визијом, израстао у једну од водећих компанија у области изградње електро енергетских објеката и извођењу електро инсталатерских радова.

Захваљујући својим кадровским, пословним и финансијским капацитетима, данас је МОНТПРОЈЕКТ у могућности да прихвати и успешно изведе највеће и технолошки најсложеније пројекте.

Наше предности су квалитет, рокови изградње, поузданост и сигурност.

Наш колектив чини 14 лиценцираних инжињера, који су своје искуство стекли радећи на изузетно сложеним и захтевним објектима које је МОНТПРОЈЕКТ изградио током својих, првих, 20 година. У радном односу је и педесетак висококвалификованих и квалификованих монтера који су стручни за самосталан рад на најсложенијим објектима и пословима.

Искусни правници и економисти чине сектор логистике који брине о организацији осталих пословних активности и производних процеса. Производни сектор наше компаније се доказао на најизазовнијим пројектима у Србији као што су НИС рафинерија Панчево, FIAT, Кроношпан, Топионица Бор, скоро све термоелектране.

Наше инжињере и водеће монтере редовно упућујемо на стручна усавршавања и предавања као и на посебне обуке у компанијама SIEMENS, SCHNEIDER, EPCOS и другим.

Резултат тих обука и усавршавања јесте наша могућност да без асистенције страних стручњака, поставимо и пуштамо у рад најсложенија постројења ових произвођача. Први смо у земљи монтирали најсавременија 40kV постројења SIEMENS NXPlus у SF6 техници, као и 36kV постројење произвођача SCHNEIDER ELECTRIC.

Филм о најзначајнијим пројектима Монтпројекта

У пословне објекте и опрему, МОНТПРОЈЕКТ је инвестирао 10 милиона евра. Данас имамо у власништву пословне, производне и магацинске просторе површине 5.000м2 као и локације површине 20.000 м2. За производне погоне набављене су најсавременије нумеричке машине од најпознатијих светских произвођача (TRUMPF, LVD, EHRT). Капацитети ових машина ће задовољити потребе током наредних 10 година.

Наша комапнија је изузетно финансијски стабилна, одлично се котира код свих пословних банака те може у било ком тренутку добити изузетно високе гаранције.

Наш план је да до краја 2014. године из сопствених средстава изградимо и опремимо још једна производни објекат површине 1800м2.

Драги пријатељи, поносни смо на сва признања и изразе захвалности која смо добили током две деценије рада. Ништа није вредније од чињенице да смо помагали онима којима је помоћ била неопходна: болницама, школама, хуманитарним установама. Посебно смо поносни на наш донаторски допринос изградњи манастира Хиландар, затим изградњи храма Светог Саве, као и на наш једногодишњи рад на градњи конака манастира Дечани, који је завршен ових дана.

Надам се да није нескромно што истичемо да је МОНТПРОЈЕКТ проглашен за ПРИВРЕДНОГ ПОБЕДНИКА града БЕОГРАДА 2004. године.

Пословни резултати не би били потпуни нити довољни ако би изостала брига о запосленима. Највећи потенцијал наше компаније су наши радници и зато је компанија увек спремна да помогне својим запосленима, било да су у питању породични тешки тренуцу или решавање животних питања, као што је куповина стана, за шта смо, до сада, обезбедили 25 дугорочних бескаматних кредита.

Безбедност на раду, набавка опреме и обука, кључни су и незаобилазни услов за обављање свакодневних радних задатака. Ми смо међу првима у земљи увели стандарде који се односе на безбедност на раду и заштиту животне средине и они су обавезујући за све запослене. Наши планови за будућност су амбициозни и окренути развоју. Нове технологије, зелена енергија, обновљиви извори енергије... све су то области у којима се развијамо и у којима ћемо тек освојити нове хоризонте.

И да подсетим. Ми свој јубилеј прослављамо у знаку дела и научне величине генијалног Николе Тесле, који је, суочен са неразумевањем и одбијањем од стране америчке пословне јавности, написао: "Нека будућност каже истину, процените свакога човека према његовом раду и заслугама. Садашњост је њихова, али будућност је моја!"

Ја вас поздрављам дубоко уверен да је будућност и наша!